"Zijn schrijfstijl is aangenaam om te lezen. Er zitten veel beschrijvingen van herkenbare situaties in, die prachtig verwoord zijn. Onze typische Vlaamse levensstijl komt aan bod. Dan die mooie vergelijking met de Nederlanders. Misschien allemaal wat stereotiep maar leuk geschreven met gevoel voor humor en een super rijke woordenschat. Nergens grof gebekt. En de plot zit goed in elkaar. Ik zou het boek aan velen aanraden. De stijl is ook 'apart' en dus niet onmiddellijk te vergelijken met andere Vlaamse auteurs, wat zeker ook leuk is. Van harte proficiat met dit boek."
Reinharde Vande Maele

"Zondagnamiddag, boek uitgelezen. Ik zat volledig in het verhaal. Proficiat!"

Stefanie Faveere

"Het leest als een trein en de ontknoping had ik niet zien aankomen!"
Kris Ducatteeuw


"Waarvan akte is knap geschreven. Het verhaal is doordacht, sensueel, zonder 'ordinair' te worden én blijft bovendien spannend tot de laatste pagina's. Als dat een debuut is, weet ik zeker dat er nog heel veel moois uit je pen kan vloeien."
Susy Dewulf


"Ongelooflijk mooi taalgebruik met tal van zinnen om te her- en herlezen."
Guy Devos


"We hebben je boek in één, twee drie uitgelezen. Het is superspannend, ongelooflijk goed en mooi geschreven! En we hebben nog wat bijgeleerd ook."
Chantal Desmet


"Proficiat met je boek. Ik las het bijna in één ruk uit. Spijtig dat het verhaal al ten einde is. Wanneer komt boek twee?"
Laurent Pauwels


"Leuke woordspelingen. Er is hard nagedacht over de taal alleszins. Ik heb 'Waarvan akte' heel graag gelezen."
Sofie Damman


"ZALIG, ONGELOOFLIJK SPANNEND, ZEER GOED GESCHREVEN, VLOT LEESBAAR.
Ik heb het in één ruk uitgelezen, zo lag ik pas om 00.53u in bed en ben ik nu een beetje moe. Het leuke was ook dat er veel plaatsen herkenbaar waren, zoals in Scheveningen en Den Haag."
Gerd Opsomer